top of page

WORKSHOP
 

Varmt velkommen til våre workshops. Workshop kommer ikke kronologisk i forhold til dato. For å se hele vårt tilbud, skoll nedover på siden.

 

Namasté

mindful restorative.png

YOGASPA

Dato kommer

Lærer: Kaya

Pris kr 350,- pr gang.

Presiser i påmelding hvilke datoer du booker plass på.

Dyrk stillheten og brems ned i Yogaspa/restorative yoga. Yogaspa/restorative yoga passer for alle, og spesielt for deg som ønsker å oppleve total hvile for å skape overskudd og energi.

 

Å kombinerer restorative yoga med yoga nidra kommer du til fullstendig avslapning, og du vil oppleve å være helt tilstedeværelse i deg selv. I restorative yoga og yoga nidra benytter du dine sanser som også kan være helbredende for mental og fysisk helse. 

 

Restorative yoga er en yogapraksis hvor du blir i øvelsen i flere minutter, og som bringer deg inn i dyp avslappning. Øvelsene inviterer kropp, sinn og ånd til å frigjøre spenninger og stress.
Restorative yoga  kan være en viktig praksis i å balansere det raske livet i det moderne samfunnet, og den kroniske overbruken av teknologi mange av oss har. 

Gjennom stillhet og oppmerksomhet vendt inn i deg selv får du dyrket nøklene til egen helbredelse. 

 

Yoga Nidra blir ofte omtalt som  "yogienes søvn" eller "yogisk søvn". Yoga nidra er en gammel tradisjon innen yoga hvor avslapningsteknikk og guidet meditasjon bringer personen i en tilstand av bevissthet som er mellom søvn og våken tilstand. Det sies at en time med yoga nidra kan tilsvare fire timer dyp nærende søvn. Mange opplever at stress, tretthet, angst og spenning reduseres, og at avspenning og tilstedeværelse nærer kroppen, sinnet og ånden. 

I yoga nidra guides du gjennom kroppsskanning og du inviteres til å identifisere en sankalpa.
En sankalpa er en intensjon/et løfte du danner/beslutter i en avspent tilstand, som har til hensikt at du i “dypet” av deg selv setter et mål du ønsker å oppnå. Når du er i en avspent tilstand, som Yoga nidra bringer deg inn i, vil din sankalpa (intensjon/besluttnig/mål) lettere integreses både psykisk og fysisk ,og kan slik bistå til at du forankrer ditt ønske og bedrer din vilje til bevisst og ubevisst arbeide mot ditt mål/din intensjon. 

Praktisk informasjon:

Ha på behagelige, varme klær. Ta gjerne med en vannflaske. 

Ta med rent håndkle du kan legge over bolster og klosser dersom du skal låne. Bring gjerne med eget pledd og øyeputer/stoffstykk (skjerf) til å dekke øyne med.

IMG_4656.jpeg

LUKSUS YIN IYOGA

Søndag 8.1.2023  kl 18.30-20.00 Børre og Carina

Søndag19.3.2023 kl 18.30-20.00.  Anne Kristine og Børre

Pris: 350,- pr gang.

Presiser i påmelding hvilken dato du booker plass på.

Eksklusiv workshop med to lærere som tilrettelegger øvelser og guider deg slik at du får løst opp i stiv og spent muskulatur. I tillegg benyttes eteriske oljer som supplement og støtte i enkelte øvelser.
Pusten er sentral når du gjør øvelser i Luksus Yin iYoga. Rolig dyp pust skaper ro i kropp og sinn og reduserer mentalt stress. I Luksus Yin iYoga gjør du øvelser som tøyer i muskulatur og bindevev, samtidig som du guides til å slapper av i kropp og sinn. Du vil du motta massasje (utgår dersom restriksjoner) og assistering når du er i øvelsene, dette hjelper deg deg inn i total avspenning slik at du kan gå dypere inn i øvelsen/tøyningene.

Øvelsene i Luksus Yin iYoga stimulerer veskeproduksjon og sirkulasjon av væske i muskulatur, fasia, bindevevet og rundt ledd. Økt sirkulasjon reduserer muskel og leddsmerte, øker beveglighet som etterlater følelsen av en mykere kropp. Luksus Yin iYoga gir for mange økt søvnkvalitet.

 

Yoga kombinert med eteriske oljer stimulerer sanse- og nerve- og muskelsystemet, øvelser og oljer supplerer hverandre. Duften og påføring av oljer på hud forsterkes gjennom yogaøvelsene og omvendt. Eteriske oljer utvinnes fra blant annet planter, røtter, trær, frø og blomster. Oljene er flyktige og fordamper raskt i kontakt med luft, effekten virker derfor både gjennom påføring på kroppen og ved innånding. 

 

Luksus Yin iYoga passer for alle. Når du deltar på Luksus Yin iYoga vil du oppleve å være tilstede her og nå. Du vil kjenne at avspenning tar plass i kropp og sinn, og at du kan “lande”. I Luksus Yin  iYoga du vil oppleve hvor godt det er med egentid, og at du kan slippe taket på kravene i hverdagen. Følelsen av smerter reduseres og pusten får plass i kroppen.


IMG_4161.jpeg

YIN IYOGA OG GONGBAD

Søndag 29.1.2023kl 18.30-19.45

Søndag 5.3.2023 kl 18.30-19.45

Pris: kr. 310,- pr gang.

Belast klippekort med 75 minutter.

Lærere: Børre og Carina

Presiser i påmelding hvilke dato du booker plass på.

Yin iYoga og Gongbad gir deg avspenning, avkobling og god tøyende øvelse mens du bades i lyden og vibrasjoner fra gongene. Yin øvelser samt lyd og vibrasjoner fra gongen øker oppmerksomt nærvær og tilstedeværelser. Gongbad gir opplevelse av å “reise” i et tid- og stedløst rom som leder deg inn i en dyp meditativ tilstand som virker styrkende på nervesystemet. Lyd og vibrasjon bringer hjernen ned i theta-bølgefrekvens, en tilstand hvor du er i en våken drømmetilstand og som gir dyp avslapning.
Yin iYoga og Gongbad består av to deler. Første del består av enkle bevegelighetsøvelser hvor det gis instruksjoner slik at du kan ha fokus på pust og avspenning. Deretter legger du deg god tilrett for å ta imot Gongen`s lyd og vibrasjon. Hvert Gongbad er en unik oppleves og er forskjellig fra gang til gang, og fra person til person.

Opplevelsen er i øyeblikket, og kan være i endring underveis. Gongbad gir total avspenning samt vekker og stimulerer dine sanser. Vi oppmuntrer deg til å være åpen og til å ta imot de inntrykk og uttrykk som kommer til deg.

IMG-4371.jpeg

 MÅNESEREMONI

Dato kommer.

Lærere: Kaya 

Varmt velkommen til månesirkel

 

Hos iYoga har vi skapt et trygt sted hvor du kan utdype praksisen.

I månesirklene dykker vi dypt inn i månen og fasene hennes, lærer mer om den trefoldige gudinnen som hun er, astrologi, guidede meditasjoner, pust og bevegelse.

Praksisen handler om å finne den indre utstråling gjennom et klart sinn og åpent hjerte.

Månen og hennes faser gir oss muligheten til å komme tilbake til rytmen. I månesirklene samles vi for å skape et varmt, trygt og helbredende miljø. 

  

Ha på behagelige klær som holder deg varm. Det vil være relativt lite bevegelse. Under sirkelen kan du gjøre notater, så ta gjerne med penn og notatblokk. 

 

Du er hjertelig velkommen til å ta med deg krystaller, blomster eller en personlig gjenstand du kan legge på alteret. Du kan da lade dine krystaller og personlige gjenstander med gode vibber og energi. 

Du kan låne utstyr hos oss, eller så kan du gjerne ta med din egen matte, pledd o.l

IMG_3242_edited.jpg

YOGA I HVERDAGEN

Dato kommer

 

I hverdagen kan mange oppleve at de ikke har nok tid til å trene lange økter. Tiden strekker bare ikke til. Tidsklemma tar deg!

 

Ønsker du lærer deg hvordan du kan få inn noe aktivitet i hverdagen, uten å måtte sette av mye tid? Ønsker du å lære deg hvordan du kan få inn litt aktivitet i hverdagen, og hvordan  noen dype pust kan gi overskudd og øke konsentrasjon? Da er denne workshopen perfekt for deg.

 

På workshopen, Yoga i hverdagen øver du på noen korte sekvenser som du kan gjøre i hverdagen, i den såkalte "mellomtiden" mellom plikter og gjøremål, eller når du “venter”. 

Du vil lære hvordan styrke og yoga kan flettes inn i  hverdagsaktiviteter, og hvordan du kan bruke den tiden du har. Du vil lære hvordan små tiltak i hverdagen kan ha god effekt. Sekvensene vi øver på viser deg hvordan styrkende øvelser kan flette inn i hverdagsaktiviteter. Du vil også lærer teknikker for å roe ned hodet, og  øve på noen pusteøvelser som du kan brukes i stressende øyeblikk i hverdagen.

 

Yoga i hverdagen passer for alle. Nye som erfarende med yoga.

Book plass på workshop
monasterska-sesja-joga-czestochowa-47.JPG

FUNDAMENTER TIL EN STERK YOGAPRAKSIS

Dato kommer. 

I denne workshopen lærer du mer om hvordan du kan utføre enkelte yogaøvelser for å få mer utbytte og bygge et sterkt fundament i øvelsene. Workshopen gir deg innblikk i kroppens anatomi og i "yogaanatomi" i flere grunnleggende stillinger.

 

Mange kan praktisere yoga, uten å reflektere over hva de ulike stillinger gjør for kroppen, og hvordan øvelsen kan utføres for å få godt utbytte av stillingene. I workshopen lærer du hvordan du kan aktiverer ulike muskler i øvelsene, og hva du oppnår for kropp og sinn ved å  praktisere/utføre stillingene. 

Ønsker du å lære mer og fordype deg i enkelte øvelser, og få fremgang i din yogapraksis? Da skal du booke plass på denne workshopen. Er du ny i yoga, og har lyst å lære mer om hvordan bygge et sterk fundament, passer også workshopen for deg.  

I Fundamenter til en sterkt yogapraksis vil du lære mer om hovedprinsipper og fordype deg i øvelser som  blant annet chaturanga dandasana (push-ups), urdva mukho savasana (hunden som ser opp), adho mukho savasana (hunden som ser ned), trikonasana (triangel). Du vil også lære å synkronisere pust og bevegelser og kjenne hvordan pusten bidrar til at du kan flyte gjennom surya namaskara A og B (solhilsen A og B). Teknikker du lærer i workshopen vil gi deg unike verktøy slik at du får en sterk og effektivt yogapraksis. 

 

Fundamenter til en sterkt yogapraksis passer til alle

IMG_5453.JPG

YOGA FOR HELE FAMILIEN

Søndag 8.1.2023 kl. 10.00-11.00

Søndag 29.1.2023 kl. 10.00-11.00

Søndag 5.2.2023 kl. 10.00-11.00

Søndag 5.3.2023 kl. 10.00-12.00

Søndag 19.3.2023 kl 10.00-12.00

Lærer Julia

Pris: kr 250 for en voksen og ett barn. Kr 50 pr. ekstra barn eller voksen. 

Yoga for hele familien er en “vanlig” yogaklasse som er inspirert av Mediyoga. I løpet av klassen gjør alle deltaker de samme øvelsene. Øvelsene er tilpasset slik at de passer for alle, både barn, ungdom, foreldre og besteforeldre. Her kan dere komme sammen og nyte yoga sammen:-)
I løpet av klassen vil det gjøres rolige øvelser, og øvelser med mer bevegelse. Tøyende- og balanse øvelser, samt pusteøvelser gir ro for både i kropp og sinn.
Når du deltar på Yoga for hele familien, vil du lære øvelser som hjelper deg til å roe ned når du er stresset. Øvelser du kan gjøre dersom du ikke får sove, og øvelser som gir deg mer energi når du kjenner at du er sliten.
Tempo i klassen, og øvelsene er satt sammen slik at barn fra 4-5 års alder, ungdom og voksen kan delta, og slik at alle vil få utbytte av øvelsene. 

Varmt velkommen til Yoga for hele familien.

bottom of page