top of page
92F97E25-BD1A-4F34-AC20-83501B63BEE6.jpeg

Våre kurs

Her kan du lese mer om våre kurs, og få oversikt over hvilke tidspunkt de ulike kurs går samt pris. Ønsker du booke fast plass på kurs etter kurset har startet, utløses rabatter avhengig av hvor mange ganer som er igjen av kurset. Se priser og rabatter for mer informasjon.

Hvilken klasse du skal delta på avhenger hva du vil oppnå når du deltar på yoga. Vi har kategorisert våre klasser i tempo og nivå. Tempo referer til hvor raskt vi skifter mellom øvelsene, og nivå indikerer kompleksiteten i klassen. Slik kan du få en forståelse av hva du kan forvente når du komme på klassen, i tillegg beskriver kursbeskrivelsen innholdet i klassen.

Rolig tempo:

Myke og rolige bevegelser som både kan holdes over tid eller gjøres i et behagelig tempo som er lett å følge for alle. Du blir ikke svett, men vil oppleve å ha beveget kroppen på en god måte. 

Moderat tempo:

I disse klassene vil du oppleve et rolig og behagelig tempo som er lett å følge for alle. Du vil kjenne at du har beveget kroppen på en god måte, du kan bli varm og kanskje svett i klassen. I klasser med moderat tempo vil du oppleve å ha god tid i øvelsene, og i skifte mellom de ulike øvelsene.

Raskt tempo:

Instruksjon og bevegelse mellom øvelsene foregår i et raskt tempo. Dynamikk og tempo i klassen gir varme og du kan kjenne at pulsen øker. Det er ikke uvanlig å bli svett i disse klassene, og du vil kjenne på følelsen av å ha gjennomført en god treningsøkt.

Nivå 1: 

Enkle overganger mellom øvelsene som alle mestrer. Det jobbes ferdig i ett plan før det gjøres øvelser i neste plan. Slik unngår du hyppige skifter mellom liggende, sittende og stående øvelser. 

Nivå 2: 

Variert og tilpasset øvelsesutvalg som gir opplevelse av mestring.  I klassen gjøre varierte øvelser for hele kroppen. Skiftene mellom de ulike plan er lett å følge, og det er ingen avanserte balanseøvelser eller bindinger. 

 

Nivå 3:

Kan inneholde avanserte og krevende øvelser som eksempelvis bindinger og balanseøvelser. Bevegelse og skifte i alle retninger samt plan kan gjøres raskt og hyppig.

bottom of page