top of page

VÅRT TEAM

Inkluderende, rause, løsningsorientert

IMG_3714.jpeg

ANNE KRISTINE KAVLI

Yogalærer

Yoga ble for alvor en del av livet da jeg skadet nakken i et hardt møte med en stein i elven Skirva i Norge. Magnus Ringberg var en stor inspirasjon med sine tilpassede yogaøvelser – alle kan gjøre yoga, det kommer bare an på hvordan øvelsene gjøres. I mine klasser tilpasses øvelsene slik at alle skal oppleve mestring og få utbytte. I mine klasser ønsker jeg å inspirerer til at yoga blir en naturlig del av livet og hverdagen.

IMG_4882.jpeg

ANITA RØKHOLDT

Yogalærer

Som en del av min daglige rutine benytter jeg elementer fra yoga, mindfulness/oppmerksomt nærvær, meditasjon og pusteøvelser. Jeg kjenner at dette gir meg en økt mental styrke og indre ro. I mine klasser vil du oppleve at du finner ro og kan være tilstede her og nå. Samtidig vil du gjøre fysiske øvelser som har positiv virkning på kropp og sinn. Når du deltar på mine klasser vil du oppleve glede i å dele yogapraksisen. Vi møtes hjerte til hjerte med åpenhet, nærvær og en anerkjennelse av at alt er akkurat slik det skal være.

image1-768x1022.jpeg
IMG_7920_edited.png

ANNA WITASZCZYK-TURDZ

Yogalærer

Min yogareise begynte etter mitt andre svangerskap. Da fikk jeg en voldsom bekkenløsning og hadde utfordringer med å gå og bevege meg. Mine leger anbefalte yoga da dette har positiv effekt på muskelsmerter. Jeg erfarte at yoga virket og har siden praktisere ashtanga og vinyasa som lar meg bruke kroppen samtidig som jeg får renset hodet. I mine klasser formidler jeg viktigheten i å stoppe opp, bli kjent med egen kropp, samt eget sinn og hjerte for å skape balanse i hverdagen.

BØRRE JENSEN

Yogalærer

For å få en «bedre» hverdag og mer energi er det viktig for meg å sette av tid til løping og yoga. Ser på meg selv som en “helt vanlig” mosjonist som ønsker å dele gleden med trening og yoga, samt den velværen det gir. Når jeg underviser tilrettelegger jeg for at du skal få bra utbytte og kjenne at øvelsene har effekt, både fysisk og mentalt.

20160719_104345_edited.jpg

CARINA JENSEN

Yogalærere

For meg er yoga og bruk av naturen en  naturlig og nødvendig del av hverdagen. I yoga og naturen finner jeg overskudd og energi. Min livsfilosofi er at vi alle trenger både ro, hvile og aktivitet for å skape og få energi og overskudd i hverdagen. Når jeg underviser er jeg opptatt av å tilrettelegge for at du kan tilpasse øvelsene og intensiteten slik at du får det utbytte du ønsker. Jeg underviser med utgangspunkt i at yogaen kan tilpasses deg.

0.png

KAYA CARRETTA

Yogalærere

Når jeg underviser benytter jeg min kreativitet for å skape en flytende vinyasa-klasse hvor bevegelse og pust flyter hånd i hånd. Jeg beriker mine klasser ved å bringe elementer av yogafilosofi og musikk inn i undervisningen. I mine klasser får du god informasjon slik at du skal oppleve mestring og mulighet til å dykke dypere inn i den fantastiske verdenen av yoga.

patricia.png

PATRICIA NIELSEN

Yogalærer

For meg har fysisk aktivitet alltid vært viktig for å gi overskudd i en hektisk hverdag. Får jeg min dose trening utendørs blir jeg ekstra glad. Yoga har i løpet av de siste årene spilt en større rolle for hva som kommer til å ivareta min mentale og fysiske helse. I mine klasser vil du oppleve at jeg formidler og tilrettelegger for at du både skal få mulighet til å bruke kroppen på en god måte samtidig som du kjenner hvordan fokus på pust og tilstedeværelse gir mental ro og avkobling.

IMG_6571_edited_edited.jpg

JULIA TCHERNOVA

Yogalærer

IJeg er utdannet MediYoga instruktør med fordypning i yoga for barn, myk yoga for baby/småbarn, barselyoga og babymassasje for motoriske utvikling. Jeg brenner for å dele yoga til alle typer mennesker i alle aldre og i ulike livssituasjoner. Min yogiske bakgrunn er fra Mediyoga. Mediyoga er en forskningsbasert tilnærming til yoga, og mine klasser er inspirert fra Mediyoga og hvordan Mediyoga undervises. Noen klasser følger fastsatte Mediyoga program, mens andre klasser inneholder elementer fra Mediyoga. Jeg er opptatt av at alle som kommer på yoga skal oppleve at det er godt å delta på yoga. Jeg vil gi alternativer der det er behov. 

Jeg er også mor til fire og vet hvor godt det er å ha yoga i hverdagen. Yogagleden og yoga hverdagsstyrken deler jeg videre i mine klasser.

image1-2.jpeg

SUNNIVA ROLSTAD

Yogalærer

Gjennom 10 år har jeg praktisert og studert yoga. Jeg har tro på yoga har en unik evne til å gi dyp kontakt med kropp og sinn. I mine klasser vil du oppleve at jeg knytter sammen fysisk og mental tilnærming til yoga.
Som lærer har jeg fokus på at alle skal bli sett og føle seg trygge på matten. I mine klasser ønsker jeg å gi rom for utvikling basert på den enkeltes behov. Gjennom de fysiske øvelsene vi praktiserer, er min intensjon at du kan finne både mestring og dyp ro.

Thulasiprofile_edited.jpg

THULASI MAHADEVAN 

Yogalærer

Thulasi has been practising Yoga since her late teens. Only in her 30s she decided to become a teacher. Inspired by the Hindu Centre's traditional teachings and volunteering to teach the local community, Thulasi chose to take the next step - to delve deeper and become a certified yoga instructor.

She received her 200YTT Hatha Certification in a beautiful town surrounded by nature's finest - Kovalam, Kerela, India. After moving to Norway and becoming a mother, she started gravitating towards women's health pre and postpartum. She went on to train and received her Pre/Post Natal Yoga certification in Singapore, her home.

Thulasi was born and raised in Singapore. She is of Tamil origin from the Northern part of Sri Lanka known as Jaffna. Together with her husband, they are parents of two cute little monster kiddos under five years old.

bottom of page