top of page
iYoga_LOGO transparent.png

Yoga og lunch i Hvervenbukta lørdag 3. juni 2023.

Yoga kl. 10.00, lunch kl. 11.00.

Pris voksen kr 250,-, barn opp til 12 år kr 150,-

Påmelding pr mail innen 20.5.2023.

post@iyoga.no 

DF3A5FBF-0119-451C-8997-17A35D4C5AFE.jpe
98E9F58D-79B9-4A0E-BCAE-B7F26CDFB859.jpe
8F81E3F8-7CFB-448E-8273-CD791F096914.jpe
92F97E25-BD1A-4F34-AC20-83501B63BEE6.jpe
IMG_3714
IMG_4930.jpeg
IMG_4519.jpeg

NAMASTE FRA IYOGA

Yoga for alle

IMG_4413.jpeg

Historien til  iYoga

I 2010 hadde Anne Kristine og Carina et ønske drøm om å starte et yogastudio hvor alle skulle føle seg velkommen, og at terskelen til å begynne med yoga skulle være lav. Det første vi gjorde var derfor finne våre verdier. Det var viktig at verdiene skulle være bærende for reisen til studioet. Videre skulle verdiene sikre at vi arbeidet for at alle skulle ha det godt når de kom til studioet for å gjøre yoga. I vår reise har våre verdier inkludering, raushet og inkludering vært styrende. Når verdiene var på plass, måtte vi gi “barnet” et navn. Navnet falt på iYoga. Vi ønsket at navnet skulle vise til at det er viktig å være tilstede i seg selv, og ”i” alt vi gjør. Livet er det som skjer nå. Om du er i skogen, på jobb, i ett middagsselskap, ligger i sofaen eller er på yoga. Vi ønsket at navnet iYoga skulle reflektere det å være tilstede i øyeblikkene, og det som er viktig for hver enkelt av oss.
iYogas reise til Sofiemyrveien 6, har gått via Solheim grendehus på Svartskog hvor vi startet med èn klasse i uken og 6 deltakere. Flere deltakere ønsket å gjøre yoga med oss. Vi leide så lokaler på timebasis på Kolbotn medisinske for å kunne tilby yoga til enda flere. Etterhvert fylte vi tre kvelder i uken med yoga. Tiden var nå inne for å starte eget studio. Veien gikk til Sønsterudveien hvor vi var i ca. 4 år. Vi fortsatte å vokse, og hadde behov for mer plass. Sofiemyrveien 6 ble så valgt. Her fortsetter vi historien sammen med lærere og deltakere. Sammen er vi alle med på å skape et studio som er godt å komme til. Vi ser frem til at iYogas historie fortsetter å fylles med opplevelser skap av alle våre dyktige og engasjerte lærere, og alle deltakere som vi verdsetter masse. Vi hos iYoga ønsker å dele yoga med flest mulig, og lar våre verdier være styrende slik at du skal komme til et studio hvor du opplever at vi er inkluderende, rause og løsningsorientert. Gjennom våre handling og holdning forsøker vi hver dag å formidle våre verdier, inkludering, raushet og løsningsorientert.

Våre lokaler er lyse og trivelige. Vi har en hyggelig lounge med sittegruppe hvor du er velkommen til å ta en prat før og ette yoga klassen. Vi har en romslig yogasal som er godt utstyrt med alt du trenger når du skal gjøre yoga. Vi har ullmatter og yogamatter. Blokker/klosser, bond og øyeputer. Nakke- og hode-puter, ullpledd og fleecepledd. I tillegg har vi triggerballer, styrkestrikker og handlter. Når du deltar på yoga kan du låne alt av utstyr, også når du holder din workshop hos oss. I tillegg har vi syngebolle, to små og en stor gong og 4 koshi klokker. Vi har ikke garderobe eller dusj. Det er mulig å skifte på toalettet.

Parkering og offentlig transport

Før klokken 16.30 henvises parkering til offentlige parkeringsplasser i nærheten. Vi foreslår å parkere ved Plantasjen og Coop Prix som ligger 3 minutters gange fra iYoga. Det er også parkering ved Sofiemyr stadion og ved fotballbanen på andre side av Kongeveien. Etter klokken 16.30 er det mulighet å perkere foran bygget.

Det effektivt og enkelt og ta buss både fra Oslo og Greverud/Myrvoll. Se Ruter for busstider og holdeplasser.

Påmeldinger til kurs, booke klippekortplass eller kjøpe drop-in, og tilgang til videotek.

Send mail til post@iyoga.no.

Ved å betale kurs- og workshopsavgift, klippekort og/eller drop-in samt delta på klasser i videoteket, bekrefter du at du har lest, godkjent og akseptert iYoga AS vilkår. 

Arranger din workshop hos iYoga

Våre lokaler er lyse og trivelige, i tillegg til en romslige yogasal som er godt utstyrt, har vi en hyggelig lounge med sittegruppe. Det er mulighet for parkering i umiddelbar nærhet samt flere bussholdeplasser i kort gangavstand fra studioet. Send mail med din henvendelse.

Yoga og trening på arbeidsplassen

Fysisk aktivitet, økt bevegelighet samt økt evne tilstedeværelse gir overskudd og reduseres muskel- og skjelett smerter, som igjen kan redusere sykefravær. Ønsker du å tilby yoga og/eller trening til ansatte ta kontakt. iYoga AS skreddersyr innhold.

«If you want to know where your heart is, look where your mind goes when it wanders"

VI HØRER GJERNE FRA DEG

Organisasjonsnummer: 917 204 209

Sofiemyrveien 6, 1412 Sofiemyr

Carina 924 98 745/ Anne Kristine 992 52 037

Smitteansvarlig Børre Jensen 909 19 211

bottom of page